Presentaties

Werkateliers

Workshops

Powerful Presentations

 

Van slaapverwekkend naar krachtig

Steeds meer mensen vallen al in slaap bij de eerste PowerPointdia. Je kent het wel. Dia’s vol tekst. De spreker leest voor, terwijl jij ondertussen het volledige verhaal al gelezen hebt. Presentatoren gebruiken hun PowerPoint als spiekbriefje en het voegt voor jou als luisteraar weinig toe. Sprekers stappen over naar Prezi of ze stoppen helemaal met het gebruiken van presentatieprogramma’s. Het kind wordt met het badwater weggegooid, terwijl het zo anders kan.

Gebruik PowerPoint op zo’n manier dat jij als spreker én ook jouw luisteraars er blij van worden. Laat de dia’s de emotie van jouw verhaal versterken. Zorg dat de toehoorders ook intellectueel overtuigd worden en gebruik alleen effecten om jouw verhaal te ondersteunen. Als je hiermee begint, dan wordt presenteren effectiever en veel leuker om te doen.

PowerPoint Intelligentie

Frowa is de grondlegger van PowerPoint Intelligentie. Hoe hoger je PowerPoint Quotient, hoe beter je kunt spreken met impact. Door de 5 elementen van PowerPoint Intelligentie toe te passen in je voorbereiding van je presentatie, kan je stapsgewijs een upgrade maken van je PowerPoint. Op die wijze zal het publiek intellectueel én emotioneel contact kunnen maken met jouw verhaal en zal je spreken met meer effect.

Leer hoe jij ook een PowerPoint kunt maken die jou ondersteunt in het geven van een krachtige presentatie. Zodat jouw informatie nog beter onthouden wordt door jouw toehoorders.

Behaal meer resultaat als je spreekt!

Kijk voor meer informatie op www.powerfulpresentations.nl